Gemaakt van 70% plantaardig materiaal

"Dopper Original is 's werelds eerste Cradle to Cradle Certified Gold flessencollectie"

Op het eerste oog is er weinig anders aan de nieuwe Dopper Original. Dopper meldt dat het verschil zit in dat wat je niet ziet. De Dopper Original is namelijk volgens de producent 's werelds eerste flessencollectie die een Cradle to Cradle Certified Gold-certificering heeft behaald. Een fles zonder ecologische voetafdruk dus.

De nieuwe Dopper Original. Foto: Dopper.

De fles is gemaakt van 70% plantaardig materiaal, 15% gerecycled plasticafval en geproduceerd in een fabriek die op 100% hernieuwbare energie draait waardoor de CO₂-voetafdruk 0 is. Met een productieproces waarbij geen water wordt verspild, webshop-bezorging per fiets in Nederland en een terugnameprogramma aan het einde van de levensduur maak je volgens Dopper alleen maar positieve impact. 100% recyclebaar: klaar voor een circulaire economie niets is gemaakt om te verspillen en materialen eindeloos opnieuw gebruikt worden.

Dit alles is van toepassing op de Dopper Original Cosmic Storm, Dark Spring, Pacific Blue, Seahorse Lime, Coral Splash, Polar Blue, Tidal Teal, Moody Mint en Funky Fuchsia. De andere kleuren volgen binnenkort.

Voor meer informatie: orders@dopper.com en www.dopper.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.