Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Amaizin introduceert nieuwe verpakkingen

Na de restyle van vorig jaar is het tijd voor Amaizin om de puntjes op de i te zetten. Het nieuwe uiterlijk bevat nóg meer kleur en vrolijke designelementen. Het mag duidelijk zijn waar Amaizin voor staat: Celebrating the colourful world of taste! De nieuwe verpakkingen stromen vanaf vandaag geleidelijk in gedurende 2023.

"Bij Amaizin maken we de beste biologische ingrediënten van over de hele wereld beschikbaar en werken we samen met lokalen die ook begrijpen dat biologisch lekker én beter voor de planeet is. Daarom kopen we onze kokosmelk in bij Maria da Alba in Sri Lanka. Hij besteedt evenveel aandacht aan de kwaliteit van het product als aan het welzijn van de mensen die voor hem werken. Of Muny-Khy - de producent van ons rijstpapier, die ervoor zorgt dat 10.000 Cambodjaanse boeren een betrouwbare bron van inkomen hebben."

BioFach
Naast dat het nieuwe design te zien is op de stand van DO IT Organic, is er ook de mogelijkheid om de nieuwe producten van Amaizin te proeven. Begin dit jaar zijn de Taco Bean Mix en Feijoada Beans geïntroduceerd.

Amaizin Taco Bean Mix is een feestelijke combinatie van rode kidneybonen, cannellinibonen, tondinibonen, zwartoogbonen, pintobonen en maïs in een gekruide saus. Voeg deze mix toe aan je tacovulling en je Mexicaanse fiësta kan beginnen!

Amaizin Feijoada Beans is een vegan twist op het Braziliaanse gerecht Feijoada. Waan je in Brazilië met deze zwarte bonen in een heerlijke saus met tomaat, kruiden en specerijen.

Van origine wordt dit stoofgerecht geserveerd met rijst, kool, gefrituurde banaan, salsa en sinaasappelschijfjes. Ook lekker om te gebruiken in je tortilla- of tacovulling.

Bezoek de stand van DO IT Organic op de BioFach in hal 5, stand 5-112.

Voor meer informatie: 
DO IT ORGANIC
Hermesweg 7
3771 ND Barneveld
085 4870487
[email protected]
www.doitorganic.com 

Publicatiedatum: