Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We denken nu al na over uitbreiding van deze lijn"

Rijpingsproces maakt roodflora kazen bijzonder

De nieuwste lijn van Aurora zal tijdens de BIOFACH aan het internationale bio-publiek getoond worden. Het gaat om een lijn met roodflora kazen. Het meest bijzondere aan deze nieuwe kaassoorten van de familiekaasmakerij is het rijpingsproces. "We affineren de kazen met de hand met een roodflora en verschillende toevoegingen zoals appelstroop en honingklaver. Dit alles geeft een karakteristieke smaak en smedige structuur aan de kaas", vertelt directeur Manon ten Dam.

Manon is blij met de enthousiaste reacties die ze op de Biobeurs kregen. "De nieuwe kazen werden zo goed ontvangen, dat we nu al nadenken over een uitbreiding van deze lijn. Waarschijnlijk worden het roodflora kazen van schapen- en geitenmelk." 

De roodflora-lijn bestaat uit drie varianten: roodflora naturel, roodflora met honingklaver en roodflora met appelstroop.

Net als tijdens eerdere edities van de beurs maakt de stand van Aurora kaas deel uit van het Bioland-paviljoen in hal 7 (stand 7-576).

Voor meer informatie:
Aurora
info@aurora-kaas.com
www.aurora-kaas.com 

Publicatiedatum: