Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe haverrepen met zachte textuur: MadeGood Mornings

Tholen - Bij Riverside International kunnen bezoekers van de Biobeurs terecht voor meer informatie over de nieuwe MadeGood Mornings. "Deze repen hebben we begin december geïntroduceerd. Het gaat om nieuwe zacht gebakken haverrepen. Vanwege de zachte textuur is dit een lekkere reep voor in de ochtend. We richten ons hiermee meer op volwassenen. De reep is 30 gram en daarmee 6 gram groter dan de andere MadeGood-repen", vertelt Tim Laarman.

Links de Chocolate Chip en rechts Blueberry Flavour. 

Het gaat om twee varianten: Chocolate Chip en Blueberry. "Chocolate Chip hebben we al jaren, Blueberry is onze nieuwe smaak, die heeft een lekkere frisse smaak." De eerste reacties zijn positief, geeft Tim aan. "De eerste klanten hebben de MadeGood Mornings inmiddels in het assortiment opgenomen en zijn het nu aan het uitrollen. Er is tot nu toe vooral de nodige interesse getoond vanuit het natuurvoedings-kanaal."

Gat vullen in ochtendmoment
Net als de andere MadeGood-producten bevatten ook deze zacht gebakken repen verborgen vitamines uit groenten- en fruitextracten. "Het is echt een vernieuwend product. Met dit product vullen we een gat in de markt. Ik denk dan met name aan volwassenen die aan het eind van de ochtend een hongergevoel krijgen wanneer het nog te vroeg is voor de lunch. Het gaat om een gezonde snack, met voldoende voedingsstoffen en lekker van smaak. Je kunt hem ook gerust om 10 uur bij een bakje koffie nuttigen."

Riverside International staat op de Biobeurs in stand 120.

Voor meer informatie:
Tim Laarman
Riverside International
D. Egginkstraat 10
2131 XE Hoofddorp
06 27139660
[email protected] 
www.madegoodfoods.com