Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nu ook in varianten Zwarte peper & Tamari en Groene Nori & Tamari

Clearspring breidt aanbod bruine rijstcrackers uit

Clearspring heeft twee glutenvrije, authentieke, veganistische en biologische Japanse 'Brown Rice Cracker' smaken toegevoegd aan haar bekroonde snackassortiment. De nieuwe varianten zijn Zwarte peper & Tamari en Groene Nori & Tamari.

De nieuwe biologische Japanese bruine rijstcrackers zijn gemaakt met de beste kwaliteit biologische ingrediënten. De Zwarte peper & Tamari is mooi uitgebalanceerd met tamari en een vleugje zwarte sesamzaadjes. De Green Nori & Tamari is versterkt met de umami in tamari, de unieke smaak van groene nori, één van de meest populaire zeegroenten, en een vleugje zwart sesamzaad.

Links de Green Nori & Tamari, rechts de Zwarte peper & Tamari. 

Maria Dawson, directeur van Clearspring, zegt over de nieuwe producten: "De meeste Japanse en Aziatische rijstcrackers worden gemaakt met witte rijst en bevatten meestal visbouillon, toegevoegde suiker en MSG. Het duurde meer dan een jaar om deze twee nieuwe en unieke recepten te perfectioneren. Ze leveren volkoren knapperigheid. Onze biologische Brown Rice Crackers bieden consumenten een heerlijke manier om te genieten van de voordelen van biologische bruine volkorenrijst en zijn een gezonde plantaardige snack, perfect voor elke gelegenheid."

Clearspring's biologische Japanse Brown Rice Crackers worden gemaakt door een derde generatie familieproducenten in de Japanse Hyogo prefectuur, waar ze sinds 1952 de kunst van de rijstcrackerproductie perfectioneren. "Ze zijn echt ambachtelijk in hun aanpak, met behulp van traditionele methoden en expertise om ervoor te zorgen dat elke partij perfect wordt gebakken."

Naast de twee nieuwe smaken bevat het assortiment ook deze twee smaken: de bekroonde Black Sesame en Whole Sesame.

Alle vier de biologische Japanse rijstcrackers van Clearspring zijn:

  • Biologisch
  • Veganistisch
  • Glutenvrij
  • Een bron van vezels
  • MSG-vrij
  • Non-GMO
  • Gemaakt in Japan
  • Verkrijgbaar in een verpakking van 40 gram

Voor meer informatie:
Clearspring
info@clearspring.co.uk
www.clearspring.co.uk  

Publicatiedatum: