Tholen - Albert Heijn heeft onlangs verschillende wijzigingen doorgevoerd in het pasta- en mediterrane schap. Meerdere producten hebben een nieuwe verpakking gekregen. En dat is niet het enige: "Er verandert te veel om op te noemen. Toch één hoogtepunt: al onze AH volkoren pasta is vanaf nu biologisch, zonder prijsaanpassing", vertelt Rick Renes namens Albert Heijn.

Biologische volkoren Farfalle en Tagliatelle zijn nieuw onder AH Bio. 

Pauline van den Brandhof geeft desgevraagd nog wat meer toelichting. "Het gaat inderdaad om de volkoren pasta's van Albert Heijn eigen merk, die zijn vanaf nu biologisch. Dit in aanvulling op meerdere reguliere, niet volkoren, houdbare pastavarianten die we al biologisch aanboden."

Ze vertelt dat AH gelooft dat eten en drinken een doorslaggevende rol speelt in het oplossen van de grote uitdagingen in de maatschappij. "Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde leefstijl, het verbindt mensen met elkaar en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving.  Onze volkoren pasta's passen in onze missie: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen."

En nog twee nieuwkomers: Mini Penne en Macaroni, gemaakt van 100% durumtarwe.

En: "Wij hebben als Albert Heijn het grootste aanbod biologische producten. Inmiddels hebben we 1500 biologische producten in ons hele assortiment en dat breiden we iedere week verder uit. Bijna elke week hebben wij twee biologische promoties in onze Bonus-folder. We zijn afhankelijk van het aanbod wat de natuur brengt en daardoor wat we in de Bonus kunnen doen. Op het gehele biologische assortiment krijgen klanten met een 'mijn Albert Heijn Premium abonnement' wekelijks 10% korting op het gehele biologische assortiment. Dat zijn A-merken en eigen merk producten."

Voor meer informatie: info@ah.nl en www.ah.nl