Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Ruim 65% meer Sint repen verkocht"

Tholen - De Sint Reep van Chocolatemakers is dit jaar hartstikke populair. "We zitten nog middenin de Sinterklaasdrukte en zijn druk bezig om de laatste pakketjes voor te bereiden. Het gaat heel goed, we hebben ruim 65% meer Sint repen verkocht dan vorig jaar", vertelt Marije Guillaumond vanuit de chocoladefabriek van Chocolatemakers in Amsterdam.

De Sint Reep is voor het derde jaar verkrijgbaar. "We krijgen erg positieve reacties op de smaak. Er zitten kruiden in die kenmerkend zijn voor de Sinterklaasperiode, namelijk nootmuskaat, kaneel en kruidnagel. Je proeft echt chocolade met kruidnoten."

Veel consumenten, maar ook veel bestellingen vanuit bedrijven die ze voor hun medewerkers of relaties bestellen. Dit jaar hebben we voor het eerst ook een display gemaakt voor in de winkels. Hierin staan 60 Sint repen in. Dit is echt een eye catcher, hij is knalgeel."

De Sint reep wordt gemaakt met fruitige Trinitario cacaobonen uit de Dominicaanse Republiek, van boeren die biologische en Fairtrade gecertificeerde bonen telen (via boerencoöperatie Conacado). Met het zeilschip de Tres Hombres reizen de bonen volledig op windkracht naar de chocoladefabriek in Amsterdam.

Voor meer informatie:
Marije Guillaumond
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam
06 28565200
[email protected] 
www.chocolatemakers.nl