Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KUIB-box nu ook zelf samen te stellen

Tholen - Webshop KUIB bezorgt pakketten met diepgevroren biologisch vlees bij consumenten thuis. Er wordt steeds verder uitgebreid. "We kregen regelmatig de suggestie om ook je eigen box samen te stellen. Hier hebben we naar geluisterd en sinds vorige week hebben we die optie toegevoegd. Het is vooral belangrijk dat het overzichtelijk blijft. De klant moet geen keuzestress krijgen. Na een aantal testfases hebben we nu deze zeer gebruiksvriendelijke keuze toegevoegd", zo licht Bart van de Ven toe.

Bart ziet aan de bestellingen dat er meteen gebruik wordt gemaakt van de optie tot zelf samenstellen. "Er zijn uiteraard ook nog steeds klanten die kiezen voor de door KUIB samengestelde varianten. Een mooie toevoeging dus." Zowel de door KUIB samengestelde dozen als de zelf samen te stellen dozen kunnen eenmalig worden besteld of in een flexibel lidmaatschap. "Belangrijk om te vermelden is dat mensen bij het flexibele lidmaatschap helemaal nergens aan vastzitten. Dit kunnen ze op elk moment heel eenvoudig pauzeren of stopzetten. Ook krijgen de mensen een herinneringsmail van ons om te pauzeren of stop te zetten als ze dat willen."

Klanten hebben een eigen account bij KUIB, waarin de bestellingen bewaard blijven. "Deze kan men voor een volgende bestelling eenvoudig aanpassen. Dus je haalt er bijvoorbeeld de entrecote uit en voegt een extra kipfilet toe. Dit werkt echt heel mooi. Of je bestelt gewoon precies hetzelfde vleespakket. Alles kan."

Deense bio-varkenshoudster Helle. 

Herkomst
Het kippenvlees is afkomstig van biologische pluimveehouders in Nederland. Voor het rund- en varkensvlees is Bart uitgeweken naar Denemarken. "Denemarken is al jarenlang één van de koplopers qua biologische landbouw. Er is een hele stabiele aanvoer van biologische producten. De jarenlange ervaring werpt zijn vruchten af en Denemarken staat gelijk aan gegarandeerde kwaliteit. Iedereen die we spreken is razend enthousiast."

En biologische varkensboer Jesper uit Denemarken. 

Bekijk hier de reportage die Bart heeft gemaakt bij de Deense biologische varkensboerin Helle. 

Helle wit logo.mp4 from KUIB on Vimeo.

Voor meer informatie:
Bart van de Ven
KUIB
06 52667745
085 7606466
[email protected] 
www.kuib.nl