Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gloednieuw Health Experience Centre op de Veluwe opent 20 oktober

Natuurlijke gezondheid midden in de natuur. Gloednieuw, exclusief en luxueus. Ontspanning en persoonlijke ontwikkeling als een op het lijf geschreven ervaring. Op donderdag 20 oktober opent het TS Health Experience Centre in een design ingerichte wellness villa in Garderen. Hier ontdekken gasten in een oase van rust en ruimte wat hun lichaam nodig heeft. De ideale plek voor wie zich helemaal in de watten wil laten leggen terwijl de gezondheid tegelijkertijd een boost krijgt. Rebalancing body & mind is het devies, met behandelingen als detox voetenbaden, kruidenbaden en massages met etherische oliën. Daarnaast zijn er workshops die variëren van ayurveda tot orthomoleculaire therapie en masterclasses met verschillende sprekers die hedendaagse thema's belichten. De plek bij uitstek om de balans terug te vinden tussen lichaam en geest.

Holistische benadering
TS Health Products is de drijvende kracht achter het nieuwe Health Experience Centre. Bezoekers ervaren in een enkele dag hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen – en daar hebben ze de rest van hun leven profijt van. Dagprogramma's zijn opgezet vanuit een holistische benadering en hebben thema's als healthy ageing, detox en stress. Behandelingen, consulten en cursussessies worden aangevuld met biologische voeding: healing yoga gevolgd door een detox lunch, een glaasje kombucha champagne na een heerlijke ontspanningsmassage. Hier vinden gasten de kennis en rust die ze nodig hebben om de balans te herstellen en te behouden. Door te ontdekken dat je met een gezond voedingspatroon de regie over je lichaam terug kunt krijgen bijvoorbeeld. Of dat weloverwogen momenten van stilte en meditatie, ontspanning kunnen brengen in een stressvolle dag.

Lichaam, geest en gezondheid
Ook wie losse behandelingen wil boeken of juist dieper op een onderwerp wil ingaan is in het TS Health Experience Centre aan het juiste adres. Voor een achtweekse Mindfulness cursus of een cursus waarbij een orthomoleculair therapeut en hormoon-expert kennis en adviezen deelt. Daarnaast zijn er webinars te volgen om meer te weten te komen over ayurveda en over voeding als medicijn in relatie tot darmgezondheid. Ook worden er stiltedagen, meditatieworkshops, yoga- en pilatescursussen georganiseerd. Elk retreat brengt nieuwe inzichten over lichaam, geest en gezondheid, met een fit gevoel, een frisse blik en een hoofd vol energie als resultaat. Gasten gaan na een cursus of training altijd met een goedgevulde goodiebox naar huis. Afgestemd op de ervaring, om thuis verder van te genieten.

Over TS Health Products
Het Health Experience Centre is een zelfstandig onderdeel van TS Health Products. Dit meer dan dertig jaar oude familiebedrijf staat voor optimale gezondheid voor iedereen en biedt uitsluitend producten die puur en eerlijk zijn – de perfecte basis voor het Experience Centre. TS Health Product wordt gerund door de familie Smits en heeft 45 medewerkers. Het assortiment bestaat uit een paar duizend artikelen, waaronder meerdere medische hulpmiddelen. Het bedrijf levert aan alle groothandels in Nederland en België.

Voor meer informatie: www.tshealthexperiencecentre.nl en www.tshealthproducts.nl 

Publicatiedatum: