Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grote opkomst en betrokkenheid tijdens leveranciersdag

"Udea zal blijven knokken voor de positie van de bio-speciaalzaak"

Udea kijkt terug op een succesvolle leveranciersdag, die afgelopen woensdag 28 september gehouden is. "De opkomst, betrokkenheid en het enthousiasme tijdens de leveranciersdag van Udea was enorm. De normaal jaarlijkse bijeenkomst was vanwege corona in 2019 voor de laatste keer. Daarom was er genoeg om over bij te praten. Maar belangrijker om samen met een duidelijke visie vooruit te kijken in de roerige tijden waarin we nu zitten. Er is stilgestaan bij de plannen van aankomend jaar waar Udea, samen met leveranciers invulling aan wil geven", vertelt Stephan Blommendaal.

Udea-directeur Erik Does ging in op de algemene ontwikkelingen.

Ondanks de onzekere tijd waarin we leven, met torenhoge inflatie, heeft Udea op lange termijn nog rotsvast vertrouwen in haar koers. "Komende tijd zal Udea samen met leveranciers en klanten kijken hoe we de keten verder kunnen versterken en verbinden. Door verdere optimalisatie van de supply chain en assortimenten zal Udea blijven knokken voor de positie van de bio-speciaalzaak. Udea blijft zich daarbij maximaal inzetten voor een sterke keten met een gezond rendement voor leverancier en afnemer."

Hans van Mierlo over omnichannel retail marketing. 

Stephan Blommendaal en Vivian Bakker over category management. 

Goede opkomst van betrokken leveranciers. 

Een hapje en drankje achteraf

"Denken na over vervolg Udea Open Air"
Udea begon de week met het evenement 'Udea Open Air'. Daarover zegt Stephan het volgende: "Gezien de enthousiaste reactiers denken we al na over een vervolg."

Biojournaal bracht tijdens Udea Open Air een bezoek aan alle kramen en foodtrucks. Klik hier om het verslag hiervan te bekijken (met link naar de uitgebreide fotoreportage).

Een aantal van de foto's uit de fotoreportage: IDorganics, Spring Water Company, Meesters van De Halm en Bonvita.

Udea heeft zelf Sasha Videography ingehuurd om een sfeervideo te maken van Udea Open Air. Daarin zijn ook beelden te zien van de uitgebreide rondleiding door het pand. Udea-directeur Erik Does toonde deze video ook op het podium tijdens de leveranciersdag, om alle aanwezigen een impressie te geven van het evenement.

Voor meer informatie:
Udea
De Kempkens 1000
5465 PR Veghel
0413 256700
[email protected]   
www.udea.nl