Erik Does: "Mooi om alle bezoekers en de leveranciers zo te zien genieten"

Fotoreportage van goed gevuld leveranciersplein Udea Open Air

Tholen - Een sfeervolle open dag met veel extra's. Zo kan je Udea Open Air, dat het afgelopen weekend werd gehouden, het beste omschrijven. De bio-groothandel vierde afgelopen weekend de nieuwbouw die inmiddels 3 jaar geleden voltooid is. Leveranciers, klanten, partners en medewerkers werden uitgenodigd om op een festivalterrein met daarop meer dan 100 leveranciers alles te horen over de bij Udea verkrijgbare producten. Er viel ook veel te proeven. Daarnaast kregen de genodigden een uitgebreide rondleiding door het pand. 

Biojournaal ging graag op de uitnodiging in en bezocht tijdens Udea Open Air alle kramen en foodtrucks.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

Boven: FZ Organic Food. Onder: iChoc/Vivani en Noble House.

Halverwege de middag nam Udea-directeur Erik Does op het podium in de tent het woord. "Het pand is nu zo'n 3 jaar oud en het krattenmagazijn 2 jaar. Apart om dit nu pas te vieren, maar door Covid hebben dit soort evenementen lange tijd stilgelegen. Jullie hebben fantastisch weer meegenomen, bedankt daarvoor. Het is mooi om alle bezoekers en de leveranciers zo te zien genieten."

Erik Does

Erik benoemde ook nog de 'krankzinnig gekke tijd' waarin de sector zich bevindt. Hij is ervan overtuigd dat ze met z'n allen beter uit deze crisis komen. "Ik ben blij en trots op onze medewerkers, petje af voor hoe ze het doen en hoe ze dit evenement georganiseerd hebben." Tijdens zijn speech nam Erik ook de gelegenheid om compagnon Erik-Jan van den Brink te bedanken voor de mooie samenwerking. Erik-Jan vertrok vorig najaar na 29 jaar als directeur. "Dit kun je bijna een huwelijk noemen", zei Erik gekscherend. Die ook nog even aanhaalde dat ze na de fusie met Biofresh inmiddels ook een Waalse familie hebben.

TerraSana, Clearspring, Deli Harmony - St.Hendrick en Weerribben Zuivel - Zuiver Zuivel.

Verschillende leveranciers presenteerden op het festivalterrein nieuwe producten, die staan hier op een rij: haver- en rijstdrinks met zeewier en algen, nieuwe eco wasstrips, Breadless, Zeeuwse Zeewier Crisps, nieuwe gemberdrank met passiefruit en ananas, wijn in blikjes, zwarte tahin sesampasta, biologische marshmallows, zijden tofu, vegan mozzarellabolletjes, chocopasta vegan mylk en een vegan alternatief voor margarine (megarine).

IDorganics, Spring Water Company, Meesters van De Halm en Bonvita.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken. 

Voor meer informatie:
Udea
De Kempkens 1000
5465 PR Veghel
0413 256700
info@udea.nl 
www.udea.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven