Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
In bio-afbreekbare I'm Green tube

Nieuwe gecertificeerd natuurlijke body washes

Earth Line voegt gecertificeerd natuurlijke body washes toe aan het aanbod. In de wereld van het Earth Line bloemen- en plantenrijk worden alleen de meest werkzame planten- en kruiden extracten gecombineerd voor de puurste en effectiefste verzorgingsproducten. Earth Line body washes reinigen het lichaam optimaal en het belangrijkste: dit allemaal zonder onnodige synthetische ingrediënten.

Er zijn vijf varianten:

 • Lavender - Relaxing: Ontspannende body wash met pure lavendelolie. De geur is zoet, kruidig en bloemig.
 • Rose - Balancing: Harmoniseert. Verrijkt met een subtiele en delicate geur van rozen.
 • Coconut - Moisturizing: Reinigt in alle zachtheid, ideaal voor de (zeer) gevoelige huid. Verrijkt met een heerlijke tropische kokosgeur
 • Aqua - Hydrating: Verkwikt en verfrist. Aqua geeft de natuurlijke en verkwikkende frisheid van de oceaan.
 • Cotton Flower - Soothing: Kalmeert en verzacht de huid. Siberische Zilverspar zorgt voor een heerlijk licht zoetige geur.

Gecertificeerd natuurlijk & vegan
Earth Line Body Washes zijn gecertificeerd Cosmos Natural. Dit keurmerk garandeert dat in de formuleringen geen synthetische ingrediënten of grondstoffen zijn gebruikt. De Cosmos certificering is een 'gids' voor de consument om een goed geïnformeerde keuze mogelijk te maken tussen huidverzorgingsproducten die beweren dat ze natuurlijk zijn en producten die het ook daadwerkelijk zijn.

Onze huid neemt veel op van wat er we erop smeren. Dit komt ook in je bloedbaan terecht. Het probleem zit hem veelal in de vele synthetische stoffen die vaak gebruikt worden. De meeste producten bestaan voor het grootste deel uit water (aqua). Daaraan worden talloze hulp-, geur- en kleurstoffen toegevoegd die synthetisch of chemisch zijn gemaakt. Alle producten van Earth Line worden gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. Alle Body Washes zijn geregistreerd door The Vegan Society. Er worden dus geen dierlijke ingrediënten gebruikt.

De romige, gecertificeerd natuurlijke Body Washes van Earth Line reinigen de huid in alle zachtheid zonder deze uit te drogen. Biologische zonnebloemolie en olijfolie hydrateren, voeden en helpen de huid fluweelzacht te houden. Verwen jezelf met al het goede dat Moeder Natuur te bieden heeft. Gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. Biologisch afbreekbaar en vrij van
microplastics.

Earth Line streeft naar een duurzame wereld, waar producten worden gemaakt met respect voor mens, dier en natuur. We gebruiken alleen natuurlijke en/of biologische ingrediënten van Moeder Natuur. We koesteren en beschermen haar door biologisch in te kopen en duurzaam te werken. Bij nieuwe duurzame ontwikkelingen, worden kosten noch moeite bespaard. Earth Line introduceert haar nieuwe body washes in een bio-based tube!

Voordelen bio-based plastic
I'm green™, biobased en gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare hulpbron. I'm Green staat voor een beter gebruik van natuurlijke hulpbronnen. De plant-tubes worden gemaakt van een hernieuwbare bron: suikerriet. Het vervangen van fossiele grondstoffen (aardolie) door hernieuwbare grondstoffen draagt aanzienlijk bij aan het verminderen van de totale uitstoot van broeikasgassen.

Kenmerken Earth Line Body Wash:

 • Gecertificeerd natuurlijk (Cosmos Natural)
 • Geregistreerd door de Vegan Society
 • Vrij van microplastics
 • Zeepvrije Body Wash
 • Verrijkt met de beste ingrediënten uit Moeder Natuur
 • Biologische olijfolie en zonnebloemolie verzorgt de huid intens
 • Reinigt in alle zachtheid zonder de huid uit te drogen
 • Hydrateert en voedt
 • Smeuïge schuimlaag
 • Weelderig/romig en fris huidgevoel

Voor meer informatie: [email protected] en www.earth-line.nl 

Publicatiedatum: