Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

't Schop zet klanten en ambassadeurs in het zonnetje

Bij biologische boerderij 't Schop kijken ze terug op een leuke en geslaagde klantendag. Klanten waren afgelopen zondag van harte welkom op de boerderij in Hilvarenbeek. Deze klantendag is voor Jan, C├ęcile en Bart van den Broek en alle medewerkers de ideale gelegenheid om de grote groep mensen die regelmatig hun biologische boodschappen doen in de winkel van 't Schop (of bij een van de andere verkooppunten hun biologisch natuurvlees koopt) in het zonnetje te zetten.

Onder het genot van een hapje en een drankje op het terras kon men bijpraten en vakantieverhalen uitwisselen. Ook konden de bezoekers tijdens een farmwalk horen waar ze bij 't Schop momenteel zoals mee bezig zijn. En slager Werner gaf demonstraties.

Op de facebook van 't Schop staat het volgende verslag:
Afgelopen zondag hebben we onze klantendag gehad voor onze vaste gasten van onze winkel. Deze ambassadeurs van ons bedrijf wilden we lekker in het zonnetje zetten! Daarnaast zijn we blij met alle 'tips & tops' die de mensen voor ons hadden. Dit alles natuurlijk onder het genot van een natje en een droogje! Voor herhaling vatbaar!

Voor meer informatie:
Bioboerderij 't Schop
Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
+31 (0)13 5056156
[email protected] 
www.hetschop.nl