Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kokosmeel nu ook in grote glazen pot

Tholen - De grootste verpakking van het kokosmeel van Amanprana is vanaf nu geen zak meer, maar een pot. Naast de zakken van 250 gram en 500 gram komt er namelijk een pot bij die 900 gram kokosmeel bevat. "Dit heeft verschillende voordelen voor de consument. Niet alleen is de pot perfect hersluitbaar en kan men dus lang gebruik maken van het kokosmeel. Het is ook een mooie pot die je daarna in de voorraadkast kunt gebruiken voor de opslag van bijvoorbeeld rijst, pasta en granola", vertelt Bart Maes namens Amanprana.

De nieuwe pot die 900 gram kokosmeel bevat.

Het kokosmeel van Amanprana is 100% rauw. Dit houdt in dat gedurende het hele productieproces de temperatuur onder de 45°C blijft. "Dit zorgt er voor dat de kwaliteit superieur is en alle nutriënten behouden blijven. En vooral, de enzymen blijven intact, wat ideaal is voor een vlotte en lichte spijsvertering."

De gehele lijn.

Bart geeft aan dat het productieproces van Amanprana er op gericht is om de voedingswaarde te waarborgen. "Allereerst wordt het versnipperde kokosvruchtvlees langzaam gedroogd op maximaal 45°C. Daarna wordt de olie er koud uitgeperst en vervolgens worden de koolhydraten grotendeels uit het meel gespoeld. Het resultaat hiervan is dat ons kokosmeel minder koolhydraten, minder calorieën en meer vezels bevat. De laatste stap is het langzaam drogen van het meel om de verteringsenzymen intact te houden."

Het kokosmeel kan gebruikt worden voor dezelfde doeleinden als ander bakmeel. Daarnaast is het meel glutenvrij en daarmee geschikt voor mensen met een glutenallergie of -intolerantie.

Voor meer informatie:
Bart Maes
Amanprana
+32 (0)36532541
[email protected] 
www.amanprana.eu