Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aziatische lijn uitgebreid met Indonesische producten

TerraSana gaat een stapje verder met zijn Aziatische assortiment. Na de Thaise en Indiase keuken introduceert TerraSana nu de eerste 3 basisproducten uit de Indonesische keuken. De wereldkeuken verdient wat TerraSana betreft meer aandacht op het bio-schap. En dan natuurlijk puur en biologisch, waar het merk voor staat. 

Waarom zijn dit de nieuwe must-haves?

  • Aziatisch is het snelst groeiende segment in de markt
  • Sluiten aan op meerdere global trends: streetfood, world cuisine, thuis koken, convenience
  • Het zijn puurdere variaties op producten die zich al bewezen hebben in de markt, zoals gebakken uitjes zonder palmolie en ketjap met kokosbloesemsuiker.
  • Gemaakt door een Indonesische familie, authenticiteit is heel belangrijk 

World cuisine als aanstormende trend
Dit is nog maar het begin. Met een bestaand en stabiel Japans assortiment van 100+ producten weet TerraSana hoe de wereldkeuken aanslaat bij de consument. De afgelopen maanden hebben de eerste Thaise producten zich bewezen. Nu gaat TerraSana steeds meer richting die wereldse (Aziatische) hub, die one-stop-shop waar consumenten terechtkunnen voor puur en authentiek eten van over heel Azië.

World cuisine is wereldwijd in opkomst. We zien al supermarkten waar niet maar één wereldschap staat, maar waar Thais, Indiaas en Indonesisch ieder breed uitgemeten staat. Daar gaat TerraSana heen.

Vegan boemboe voor nasi goreng 
De boemboe nasi goreng brengt je nasi goreng op smaak. Je mengt het gemakkelijk met rijst en groenten. Bevat geen trassi (garnalenpasta). Dit is dus de vegan versie van reguliere boemboe.

Ketjap manis gezoet met kokosbloesemsuiker
Een goede ketjap manis waarmee je vega(n) saté of een bami of nasi goreng op smaak brengt. Een knaller van een basisproduct waarmee je cross-selling aanboort. Gezoet met kokosbloesemsuiker in plaats van rietsuiker.

Gebakken uitjes zonder palmolie
Crispy uitjes, gebakken in zonnebloemolie in plaats van palmolie. Zonder toegevoegd suiker, zonder zout en tarwe, en dus glutenvrij. Een onmisbare topping bij Aziatische, en bij uitstek Indonesische gerechten. 

Waarom Indonesisch? 
In Nederland is de Indonesische rijsttafel een begrip. Vooral nasi, bami en saté zijn helemaal ingeburgerd. Indisch wordt het vaakst gegeten in restaurants, maar zien we al langzaam een verschuiving naar meer world cusine in de eigen keuken?
Deze nieuwe lijn is een uitkomst voor iedereen die van goed en lekker eten houdt, maar nog geen veganistisch Indisch restaurant heeft kunnen vinden. En voor kenners die graag zelf werelds koken, evenals voor mensen die alleen voor 100% bio en puur gaan. 

In de Aziatische lijn van TerraSana verschenen eerder 2 Thaise currypasta's en 2 Thaise curry's met jackfruit. Evenals Indiase naan in 4 soorten. 

Voor meer informatie:
TerraSana
[email protected]
www.terrasana.nl 

Publicatiedatum: