'Superschillen' nu ook in Hand- en lichaamszeep verwerkt

Tholen - Het nieuwste product van Seepje is een hand- en lichaamszeep. "Onze allereerste Hand- en lichaamszeep voor een schone én zachte huid is perfect voor gebruik onder de kraan en douche. Het is alweer het derde vaste Seepje-blok, naast onze afwaszeep en waszeep. Alle drie 100% natuurlijk en 0% plastic. Deze introductie is weer een mooie stap richting een toekomst met meer positieve impact, minder plastic en meer natuurlijke ingrediënten", vertelt Hester de Monchy namens Seepje.

Seepje ziet een stijgende duurzaamheidsbehoefte, zowel qua verpakkingen als formuleringen. Er komen steeds meer vaste vormen en concentraten. De producent wil graag voorop lopen in deze trend en wil de bewuste doelgroep zo goed mogelijk bedienen met meerdere manieren om je handen en lichaam te wassen.

De Hand- en lichaamszeep heeft de geur Vetiver met cederhout. Hij bevat fairtrade biologische shea butter. "Samen met de superschillen uit Nepal en India die een licht scrub effect geven, streven we naar de beste, natuurlijke verzorging van de huid."

Hester geeft aan dat de eerste reacties erg goed zijn. De Hand- en lichaamszeep is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en online op www.ah.nl en www.seepje.nl. Het zeepblok van 120 gram staat rechtop in het schap. Een bewuste keuze van Seepje, omdat het zorgt voor een opvallende verschijning tussen alle plastic flessen.

Voor meer informatie:
Hester de Monchy
Seepje
06 30219629
hester@seepje.nl 
www.seepje.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven