Drie nieuwe zomerbieren

Waterland Brewery lanceert drie nieuwe zomerbieren waaronder een alcoholarme variant. De bieren zijn nu te bestellen via Udea, Multibier, BierGro, De Gerstengel en rechtstreeks bij de brouwerij zelf.

De drie nieuwe zomerbieren

Tingling Tilly - Summer blonde 6% - 33CL
De Tingling Tilly is een blond bier in de stijl van een Belgian Ale, hazy geel in het glas met een romige schuimkraag. In de neus bloemige aroma’s. In de mond een kleine tinteling van gember, een licht karakter door de toevoeging van tarwe en een mild zoete afdronk door het meegebrouwen steranijs.

Bubbling Betty - Brut IPA 4,5% - 33CL
Deze biologisch gebrouwde Brut IPA, gefermenteerd met een champagne gist, is een fruitig gehopte IPA met slechts 4,5% alcohol. Hij is sprankelend en fris op de tong en door gebruik van 3 soorten hop en de dryhopping met de Mosaic hop fruitig in de aroma.

Sober Sally - Every Day IPA - Low alcohol 0,5% - 33CL
Sober Sally is de 'low alc' en 'low cal' IPA.Slechts 0,5% alcohol en slechts 25 kcal per 100ml. De brouwerij omschrijft dit bier als een Ipa voor elke dag. Deze goed gehopte IPA geeft veel aroma en smaak. Het is een welgemeende heerlijke dorstlesser die niet onder doet voor een ’normale’ IPA en zelfs meer bierbeleving geeft dan menig ander alcoholarm of alcoholvrij bier.

Het assortiment telt inmiddels al een groot aantal bieren

Waterland Brewery is een biologisch SKAL gecertifieerde brouwerij in Monnickendam. Het bedrijf bestaat 6 jaar en sinds juni 2018 worden in de nieuwe brouwerij een 20-tal bieren gebrouwen die in de Bierderij, een proeflokaal aan de haven, worden getapt. Daarnaast levert de brouwerij op dit moment ook een 11-tal bieren op fles welke gedurende het jaar beschikbaar zijn. Biologisch brouwen en duurzaam ondernemen is voor Waterland Brewery een vanzelfsprekend gegeven. Heerlijke en betaalbare producten produceren maar wel met zorg voor het milieu. Daarom brouwt Waterland Brewery met passie de lekkerste bieren met de mooiste natuurlijke en biologische ingrediënten.

Voor meer informatie:
Waterland Brewery
+31-299407913
sales@waterlandbrewery.com
www.waterlandbrewery.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven