Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe varianten stroop van Clearspring

Het Britse biologische voedingsmerk Clearspring heeft zijn assortiment stropen (syrups) een verjongingskuur gegeven. Naast de nieuwe look zijn er ook drie smaken aan het assortiment toegevoegd. De bestaande stropen, de best verkochte Organic Rice Rice Malt Syrup en Barley Malt Syrup (gerstmoutstroop en rijstmoutstroop) zullen worden vergezeld door de nieuwe Organic Coconut Blossom, Date en Oat Syrup (kokosbloesemstroop, dadelstroop en haverstroop).

Samen met de vernieuwde verpakking en de nieuwe smaken, biedt het complete Clearspring stropenassortiment nu een biologische optie voor elke smaak.

Alle vijf de stropen zijn gemaakt van 100% biologische ingrediƫnten en zijn een mooi alternatief voor geraffineerde suiker en andere zoetstoffen. Het gehele assortiment is vrij van toegevoegde suikers, vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen en geschikt voor veganisten. Elk product is zorgvuldig en vakkundig geproduceerd om ervoor te zorgen dat het zoveel mogelijk van zijn natuurlijke kenmerken en volmondige smaak behoudt. De siropen worden geleverd in recycleerbare en herbruikbare glazen potten van 300 gram.

Het assortiment is heel veelzijdig en kan worden gebruikt om warme dranken en gebakken voedsel te zoeten en gebruikt als toppings voor taarten, pannenkoeken, pap, en desserts.

Gerstmoutstroop (Organic Barley Malt Syrup)
Gemaakt door het extraheren van natuurlijke zoetheid uit biologische gekiemde gerst. Deze moutstroop is een alternatief voor geraffineerde suiker en heeft een diepe, rijke en complexe smaak.

Rijstmoutstroop (Organic Rice Malt Syrup)
Deze amberkleurige stroop heeft een rijke, zachte smaak met een subtiele karamelachtige smaak. Gemaakt door het mouten van biologische graankorrels, behoudt het hun natuurlijke zoetheid en eigenschappen.

Kokosbloesemstroop (Organic Coconut Blossom Syrup)
Gemaakt van de zoete nectar die afkomstig is van de kokosnootbloem, is deze Kokosbloesemstroop pittig met een subtiele karamelachtige smaak en is gemakkelijk te besprenkelen en te schenken.

Dadelstroop (Organic Date Syrup)
Deze donkere stroop is gemaakt van 100% biologisch geteelde dadels. Hij levert zeker wat smaak betreft, met zijn diepe, rijke en fruitige smaak.

Haverstroop (Organic Oat Syrup)
Deze milde siroop wordt gemaakt door de natuurlijke zoetheid te onttrekken aan 100% biologische haver. De smaak is een mix van zachte haver en subtiele karamel, die samenkomen in deze fluweelzachte, donker-oranje stroop.

Clearspring-directeur Maria Dawson: "Elk van de vijf smaken biedt een unieke zoetheid die harmonieus samengaat met de smaken van andere voedingsmiddelen en ingrediƫnten. De stropen op basis van granen (rijst, gerst en haver) hebben een diepe smaak en een zachte zoetheid. Daarentegen zijn de dadel- en kokosbloesemstropen aantrekkelijk voor mensen die de voorkeur geven aan een wat zoetere smaak. Het complete Clearspring-assortiment biedt nu een heerlijke en biologische stroop voor elke smaak en elk recept."

Voor meer informatie:  info@clearspring.co.uk en  www.clearspring.co.uk 

Publicatiedatum: