Jan Groen genomineerd voor Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2021

Jan Groen van Green Organics maakt kans op de titel Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2021. Stemmen kan nog tot en met 8 december via de Regio Zwolle Connect app of www.regiozwolleconnect.nl. De uitreiking zal aanstaande donderdag 9 december plaatsvinden.

Ook dit jaar worden tijdens het (digitale) Regio Zwolle Congres de prijzen voor Starter en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2021 uitgereikt. Ook in deze bijzondere coronaperiode zijn ze weer gevonden: ondernemers die met hun geweldig ondernemerschap zich genomineerd hebben voor de ondernemersprijs en de prijs voor de starter van het jaar van MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, zo valt te lezen op de website van Regio Zwolle Connect. Na een intensief overleg door de vakjury zijn de genomineerden voor de ondernemersprijs Regio Zwolle bepaald.

Tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag 9 december zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden. De ondernemer die het beste scoort op ondernemerschap, financiën, personeelsbeleid, groei, binding met de regio Zwolle, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat met de felbegeerde prijs naar huis.

De genomineerden van de categorie Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2021 zijn: Jan Groen (Green Organics, Dronten), Bas Potjes (Roscom, Zwolle) en Marriël van der Most (Koninklijke Van der Most, Heerde).

Klik hier om je stem uit te brengen.

De uitreiking voor de categorie 'Ondernemer van het Jaar' is rond 15.30 uur via de livestream te volgen. Het congresprogramma is via de website RegioZwolleConnect te vinden. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven