Eerste gecertificeerde biologische kiwi van India

India's enige gecertificeerde biologische kiwi uit Ziro Valley, Arunachal Pradesh, is op 27 november jongstleden gelanceerd op het Nationale Tribale Festival dat bekend staat als 'Aadi Mahotsav' en gehouden wordt in New Delhi. De presentatie werd gehouden in samenwerking met de steun van het gouvernement van Arunachal Pradesh en de National Agricultural Cooperative Marketing Federation of India.

De minister-president van Arunachal Pradesh, Pema Khandu, tweette: "India's enige gecertificeerde biologische kiwi uit #ZiroValley, #ArunachalPradesh wordt gelanceerd in New Delhi. Locatie: Dilli Haat Datum: 27 november om 14.00 uur Georganiseerd door #APAPLMB, regering van Arunachal in samenwerking met @nafedindia."

Arunachal Pradesh is de eerste Indiase staat die de biologische certificering van kiwi's heeft verkregen in het kader van de Mission Organic Value Chain Development for North East Region (MOVCD-NER) - een regeling van de centrale overheid voor de noordoostelijke staten van India.

Bron: northeasttoday.in


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.