Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Speciale presentatie Amanprana in Vitaminstore Eindhoven

"Mooi nieuws voor Amanprana nu er weer een mooie presentatie is bijgekomen van ons assortiment bij Vitaminstore Eindhoven. Toine en Ellen en hun team zijn enthousiaste promotors van het merk. We verwachten dat deze mooie houten kast die Amanprana ter beschikking heeft gesteld de verkoop een goede extra boost zal gaan geven", aan het woord is Tim Spek, sales manager Nederland voor Amanprana.

De olifant uit het Amanprana-logo komt ook terug op de zijkant van de kast.

Vanuit de winkel in Eindhoven reageert medewerkster Marina als volgt: "We vinden het geweldig dat we deze kast nu in de winkel hebben staan. De klanten reageren erg enthousiast en het staat gewoon erg mooi. Mensen nemen echt even de tijd om voor de kast te gaan staan en de producten te bekijken."

Tim geeft aan dat hij zeker ook met andere winkels in gesprek wil gaan over een dergelijke samenwerking. "Klanten die enthousiast met het merk aan de slag willen en waarvan de winkel zich leent voor een merkpresentatie, met alle productgroepen bij elkaar dus, dan kan ik daar zeker mee in gesprek gaan en de mogelijkheden bespreken. In Belgiƫ en Duitsland staan nog wel meer van deze kasten met onze Amanprana producten."

Voor meer informatie:
Vitaminstore Eindhoven
Nieuwe Emmasingel 115
5611 AM Eindhoven

Tim Spek
Amanprana
Brechtsebaan 42 unit 70
2900 Schoten (Belgiƫ)
+31 (0)6 24 71 21 66
[email protected]  
www.amanprana.eu