Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zonnatura lanceert My Lunch Break soepen

Zonnatura stapt met de lancering van My Lunch Break in een nieuwe categorie: soep. Met de rijkgevulde soepen biedt Zonnatura nu de mogelijkheid om ook de warme lunch lekker en gezond in te kunnen vullen. De My Lunch Break soepen bieden volgens Zonnatura uitkomst als je tijdens een drukke dag een keer wat minder tijd hebt om een gezonde lunch klaar te maken of als je simpelweg van een lekkere, warme lunch houdt.

Het unieke aan deze soepen is dat ze rijk gevuld zijn met groentes en peulvruchten, vegan & biologisch zijn en dat ze verkocht worden in een handige 1-persoonportie. My Lunch Break is perfect voor de lunch of op een ander moment tussendoor, omdat je de soep snel en makkelijk klaar maakt in de glazen pot. De producten van Zonnatura passen binnen een natuurlijke, gezonde en dynamische levensstijl.

Ilse Straver, Product & Innovation Manager bij Wessanen, is trots op deze lancering: “Ik ben super trots op deze toevoeging aan ons assortiment. Een mooi clean product vol met voedingsstoffen voor de consument die eens wat anders wil dan een boterham.”.

Ondernemer en moeder Aranka van der Voorden, waarmee Zonnatura dit jaar samenwerkt, mocht de soep als een van de eersten proeven: “Ik ben dol op soep maar vaak zijn de porties te groot voor mij. Deze soep vond ik erg smakelijk, makkelijk mee te nemen en goed gevuld!”

De My Lunch Break soepen in de smaken Tuscan Tomato, Sweet Potato Curry en Protein Bowl zijn voor €2.99 te vinden bij Albert Heijn.

Publicatiedatum: