Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De i Do! keukenkruiden zijn vanaf nu verkrijgbaar

Naast het huidige theeassortiment lanceert i Do! een nieuwe productgroep; keukenkruiden. Een assortiment van 42 kruiden, specerijen en kruidenmixen in een plasticvrije verpakking om (vegetarische) gerechten mee op smaak te brengen. Naast de losse basiskruiden en -specerijen bevat het assortiment ook kruidenmixen en veggie mixen. De keukenkruiden zijn vanaf nu (zakelijk) te bestellen op de webshop van i Do!.

i Do! keukenkruiden
De keukenkruiden zijn eerlijke smaakmakers die helpen om in de keuken lekkere gerechten te bereiden. Alle kruiden en specerijen zijn van biologische oorsprong en, net als alle grondstoffen van i Do!, op een verantwoorde manier geteeld en ingekocht. Bovendien zitten ze in een plasticvrije verpakking van Paperwise. Het papier is gemaakt van restproducten van de landbouw (stengels en bladeren die overblijven na de oogst) en het venster is gemaakt van cellulose (gemaakt van houtpulp).

Shakshuka (categorie veggie mixen), Laurierblad (categorie bladkruiden), Speculaaskruiden (categorie kruidenmixen) en Paprika zoet (categorie specerijen)

De keukenkruiden zijn onder te verdelen in vier categorieën. De specerijen en bladkruiden bevatten alom bekende producten als paprikapoeder, zwarte peper, laurierblad en basilicum. Daarnaast bestaat het assortiment uit kruidenmixen, zoals Italiaanse kruiden, Provençaalse kruiden en speculaaskruiden. Tot slot bevat het assortiment vijf Veggie mixen, speciaal samengesteld om smaakvolle vegetarische of veganistische gerechten mee te maken. Met de Veggie mixen breng je jouw zelfgemaakte curry, burger, falafel of shakshuka op smaak.

De i Do! keukenkruiden zullen op den duur het OFC kruidenassortiment vervangen. Nieuwe producten, maar wel vanuit 40 jaar ervaring. Het selecteren van eerlijke biologische kruiden en specerijen doet OFC namelijk al jaren. Alle thee en keukenkruiden zijn vanaf nu te bestellen op de nieuwe webshop van i Do!. Ga naar deze webpagina en registreer je als winkelier om zakelijk bij OFC te bestellen.

Publicatiedatum: