Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Nocciolata Crunchy

Rigoni di Asiago breidt haar Nocciolata gamma uit met Crunchy: een biologische chocolade-hazelnootpasta met geroosterde stukjes hazelnoot voor een natuurlijke, krokante twist.

Nocciolata Crunchy is romig én tegelijk knapperig, en biedt daarmee volgens de producent een volledig natuurlijke, verrassende smaakervaring. Het product is 100% biologisch, bevat geen palmolie, is glutenvrij, geproduceerd met 22% hazelnoten, bevat Trinitario-cacao en natuurlijk vanille-extract.

Vier verschillende smaken Nocciolata
Met de toevoeging van de Crunchy komen er vier verschillende smaken Nocciolata in het Nederlandse natuurvoedingsschap te staan:

  • Classica – De absolute must voor liefhebbers van hazelnootpasta, in 270 grams en 700 grams pot
  • Zonder melk - De intense voor chocoholics, lactosevrij en vegan, in 270 en 700 grams pot
  • Bianca – De genereuze voor hazelnootfans, zonder cacao, in 270 grams pot
  • Crunchy – De verrassende voor echte fijnproevers, met stukjes hazelnoot, in 270 grams pot

Smeren, lepelen, bakken, vullen, toppen...
Nocciolata smeer je niet alleen op je brood, beschuitje, toast of cracker maar kan ook op een pannenkoek, in combinatie met fruit of gewoon zo, met een lepel uit de pot. Ook in allerlei creatieve ontbijtjes, lunches of bakrecepten is Nocciolata een aanrader: bijvoorbeeld als vulling, topping of ingrediënt in koekjes, repen, muffins, cruffins, croissants, brownies, wafels, taarten en cakes. Met de Crunchy krijgt de creatie niet alleen een hazelnootsmaak maar ook iets verrassend krokants.

1% for the Planet
Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid spelen sinds de oprichting in 1923 een belangrijke rol bij Rigoni di Asiago. Met de introductie van Nocciolata Crunchy verbindt het Italiaanse familiebedrijf zich nu ook aan 1% for the Planet. Dat betekent dat Rigoni di Asiago 1% van de opbrengst van Nocciolata Crunchy doneert aan goedgekeurde milieuorganisaties.

1% for the Planet begeleidt en ondersteunt de donaties van deelnemende bedrijven en zorgt voor geloofwaardige, externe certificering met als uiteindelijk doel het creëren van een gezonde planeet voor toekomstige generaties. Consumenten kunnen producten of diensten van deelnemende bedrijven herkennen aan het 1% for the Planet logo.

Verkrijgbaarheid
Nocciolata en de andere producten van Rigoni di Asiago zijn verkrijgbaar bij Ekoplaza, Odin, G&W GezondheidsWinkel, speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en -drogisterijen. Consumentenadviesprijs Nocciolata Crunchy: vanaf € 4,65.

Duurzaam DNA
Naast Nocciolata maakt Rigoni di Asiago ook biologische Fiordifrutta fruitspreads en Mielbio. Het familiebedrijf bestaat al bijna 100 jaar en groeit nog steeds, maar de waarden zijn nog altijd dezelfde. Rigoni di Asiago werkt niet alleen biologisch, maar stelt ook duurzaamheid in bredere zin voorop: het verminderen van de impact van de productie op het milieu, het beperken van verbruik van fossiele brandstoffen en het vermijden van intensief gebruik van land en water. Ook leveren ze ieder jaar een bijdrage aan de restauratie van kunsthistorisch erfgoed in een andere Italiaanse stad.

Voor meer informatie: [email protected] en  www.rigonidiasiago.nl 

Publicatiedatum: