Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bij de Traay: honing met gember

Nieuw bij de Traay is honing met gember. "De honing met gember geeft een unieke smaakcombinatie en biedt tegelijkertijd het gemak van een ingrediënt wat veel gebruikt wordt. Het gebruik van gember past binnen een gezond voedingspatroon, de smaak en positieve effecten van gember maken het tot een populair ingrediënt", vertelt Joyce Weerman. 

Smaakprofiel
De zachte crèmehoning is verrijkt met echte gember. Het resultaat is een pittige honing, ideaal voor een snelle gemberthee, door warme melk (Ginger Latte), door smoothies, bij (wok)gerechten. Andere inspirerende recepten komen binnenkort op de website van de Traay te staan, denk aan combinaties met kaas, broodbeleg, gebak en koekjes.

Uitbreiding van de lijn honing met een ingrediënt
Het assortiment bestaat nu uit honing met duindoorn, honing met cranberry, honing met citroen en honing met gelee royale. Door het toevoegen van de honing met gember focust dit assortiment zich op de speciale smaken. Met deze introductie zal ook het nieuwe design van deze lijn begin 2022 instromen.

Testpanel
De medewerkers van de Traay hebben de honing laten testen bij klanten en ondernemers. Enkele reacties waren: 'ik koop vaak honing en wil graag iets nieuws proberen', 'super', 'heerlijke smaak', 'deze variant biedt het gemak van een ingrediënt dat ik veel gebruik', en 'Zo ga ik honing een op een andere manier gebruiken'. De honing is verkrijgbaar bij de biologische speciaalzaken en komt in een pot van 350 gram.

Voor meer informatie: info@detraay.com en www.detraayhoning.com 

Publicatiedatum: