Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Groene Slager Ad Dekker wordt De Groene Weg slagerij Alkmaar

De ondernemers van EkoPlaza Alkmaar, Pelle en Arjan Nijdam nemen per 1 november de Groene Slager Ad Dekker over en gaan verder als De Groene Weg slagerij Alkmaar. Ad Dekker, de biologische slager die ruim 30 jaar in Alkmaar als Groene slager gevestigd was, draagt het stokje over aan Wiebe Boersma. Samen met de ondernemers van EkoPlaza Alkmaar start hij als Groene weg slager, hij heeft eveneens tientallen jaren ervaring als vakslager.

De nieuwe vestiging grenst direct aan het pand van de biologische supermarktketen Ekoplaza Alkmaar. Eigenaar Pelle Nijdam is verheugd met de overname van de slagerij en ziet veel voordelen. De missie van De Groene Weg past dusdanig goed bij Ekoplaza, dat wij de samenwerking en integratie van de slagerij zien als een belangrijke stap om de consument te voorzien van biologisch en eerlijk vlees met een verhaal."

Op de foto rechts: Pelle, Wibe en Arjan.

Pelle gelooft in het verhaal van De Groene Weg. "De gehele keten is transparant, voor consumenten en boeren, biologisch gecertificeerd. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee de consument een goed alternatief kunnen bieden voor hun vleesaankopen. We gaan voor kwaliteit boven kwantiteit, hoe kunnen we zorgen dat mensen minder vlees eten maar meer kiezen voor kwaliteit als ze vlees eten, die uitdaging gaan we aan!" 

Gedachtegoed De Groene Weg
Ron Lenferink, commercieel directeur bij De Groene Weg, is blij dat De Groene Weg nu ook naast Schoorl, met een 2e slagerij vertegenwoordigd is in de regio. "Wij zijn verheugd dat we met deze slagerij de samenwerking realiseren met Ekoplaza Alkmaar. Wij zoeken altijd naar mooie verkooppunten waar we het gedachtegoed van De Groene Weg kunnen uitdragen. Steeds meer mensen maken een bewustere keuze voor biologisch vlees van bewezen goede kwaliteit. De Groene Weg kan de consument tegemoet komen in die wens vanuit onze ambachtelijke benadering."

Webshop
Naast de twaalf fysieke, biologische slagerijen in Nederland, heeft De Groene Weg ook landelijke dekking door haar webshop. Dat is zeker in de huidige tijd, waarin online bestellen een enorme vlucht neemt, heel belangrijk. "Onze producten hebben nu een veel groter bereik", aldus Ron. "Consumenten kunnen immers gemakkelijk online bestellen. De slagers hebben eveneens een eigen website, waar ook zij zich kunnen laten zien."

Voor meer informatie: 
Pelle Nijdam
De Groene Weg Alkmaar
pnijdam@ekoplaza.nl    
www.webshop.degroeneweg.nl 

Publicatiedatum: