Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Coco Nature en Chufa Nature worden VALAYA

De retailproducten van Kaskade, Coco Nature en Chufa Nature, werden in een nieuw jasje gestoken en ze hebben een nieuwe naam gekregen: VALAYA. De nieuwe verpakkingen zijn zeer herkenbaar door de enso-cirkel die er op afgebeeld staat.

Verder zijn de verpakkingen nu ook drietalig. Naast Nederlands en Frans is Engels toegevoegd om de producten breder in de markt te zetten. De producten zijn vanaf november verkrijgbaar in de Belgische natuurwinkels. Voor Nederland wordt nog een verdeler gezocht.

Cirkel
"VALAYA betekent “cirkel” in het Sanskriet en dat vat perfect samen waar we voor staan: het respecteren van onze mooie planeet en zijn bewoners. Onze échte werkgever is namelijk de natuur, niet de economie", licht Karine Cabezon toe. "We bieden dan ook enkel 100% natuurlijke, duurzaam en ethische geproduceerde voeding van premium kwaliteit aan. Al onze producten zijn vegan en vrij van gluten, noten en palmolie."

Nieuw: biologische kokosbloesemsuikerklontjes
Om de lancering van VALAYA te vieren, brengt Kaskade bvba een nieuw product op de markt: Bio kokosbloesemsuikerklontjes in een doosje van 300g. "Al de voordelen van onze pure, ongeraffineerde kokosbloesemsuiker in een handig klontje, ideaal in zowel warme als in koude dranken", vertelt Karine. "Onze klontjes zijn, net als onze andere producten, eveneens verkrijgbaar in private label verpakking en in bulk."

Voor meer informatie:
Kaskade bvba
Halleboomstraat 1C bus 4,
3020 Herent, België
+ 32 488 36 30 56
karine@kaskade.be
www.valayaworld.com

Publicatiedatum: