Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15 oktober: Veldbijeenkomst biologische melkveehouders Gelderland

Na een succesvolle aftrap van de studiegroep biologische melkveehouderij Gelderland afgelopen zomer, op het bedrijf ‘Veld en Beek’ in Doorwerth, gaat de studiegroep dit najaar verder met een verdiepingsslag op het gebied van kruidenrijk grasland en ruwvoervoorziening.

De volgende bijeenkomst van de studiegroep vindt daarom vrijdag 15 oktober plaats bij Tom Keuper in Megchelen. Pim Clotscher van Zaadhandel Neutkens zal tijdens deze bijeenkomst zijn kennis en expertise delen op het gebied van doorzaai van klaver en kruiden, de diversiteit aan rassen binnen kruidensoorten en de geschiktheid voor diverse bodemsoorten. De bijeenkomst begint met een korte inleiding door Pim Clotscher. Daarna is er een rondleiding op het bedrijf en gaan de deelnemers de wei in met Pim en Tom.

Biologisch melkveehouders in Gelderland die bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn, kunnen zich via deze link inschrijven.

Locatie: Biologisch Melkveebedrijf Keuper, Nieuweweg 14 , 7078 AC Megchelen

Tijd: 13.00 uur -16.00 uur

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het kader van het project Meer biologisch melkvee Gelderland. Bionext voert dit project uit in opdracht van de Provincie Gelderland.

Publicatiedatum: