Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Organic World Congress volgend jaar in Tunesië

IFOAM Organics kiest nieuw wereldbestuur

Na aanmeldingen uit de hele wereld te hebben ontvangen, heeft de Algemene Vergadering op 13 september 2021 10 nieuwe leden gekozen om toe te treden tot het Wereldbestuur voor de periode 2021 - 2024. Karen Mapusua is de voorzitter van het nieuwe wereldbestuur, terwijl Choitresh Ganguly (Bablu) en Julia Lernoud de vice-voorzitters zijn.

De Algemene Vergadering heeft ook TunesiĆ« geselecteerd als gastheer voor het volgende biologische wereldcongres in 2024. 

Het IFOAM - Organics International World Board wordt democratisch verkozen door de leden van IFOAM - Organics. Dit team is verantwoordelijk voor het toezicht op en de ondersteuning van het werk van de organisatie om de wereldwijde biologische markt te laten groeien, de voordelen van biologisch te communiceren, biologische leiders op te leiden en de capaciteitsopbouw voor biologische boeren te vergemakkelijken.

Het vorige Wereldbestuur werd geleid door voorzitter Peggy Miars en haar vicevoorzitters, Jennifer Chang en Karen Mapusua. Het 10-koppige team overzag en ondersteunde de promotie van de biologische beweging als geheel op wereldschaal. Oorspronkelijk zou hun termijn lopen van 2017 tot 2020. Door het uitstel van de Algemene Vergadering als gevolg van de Covid-19 pandemie, stemden zij er echter mee in om nog een extra jaar door te gaan in hun functie.

Bron: IFOAM Organics International

Publicatiedatum: