Biologische venkel van Caligari&Babbi

Nu de temperaturen dalen, grijpen de consumenten terug naar groenten zoals venkel. En met de herfst in aantocht biedt het Italiaanse Caligari&Babbi nu ook biologische venkel aan.

Vittorio Caligari en Marco Babbi

“We hebben nu ook biologische venkel beschikbaar. Ons nieuwe pakhuis is gecertificeerd om biologische gewassen op de markt te kunnen brengen en wij werken samen met een paar gespecialiseerde bedrijven in Apulië”, zegt Babbi. 

De hoop is dat het komende herfstseizoen een herstel van de consumptie laat zien en dat dit de afzet zal bevorderen.

“In de afgelopen maanden is de planning van fundamenteel belang geweest om een minimum aan winstgevendheid te behouden. Wie improviseert, heeft niet veel toekomst. Wij zijn al vele jaren specialisten en het merk Finò is op Europees niveau bekend, zozeer zelfs dat wij op een trouwe clientèle kunnen rekenen.”

Het nieuwe hoofdkantoor van Caligari&Babbi

“De stijgende kosten van de grondstoffen zijn nadelig voor de toeleveringsketen. De prijzen voor kunststoffen, papier en hout zijn aanzienlijk toegenomen. En voor de komende weken staat het schrikbeeld van stijgende energiekosten om de hoek. Ik denk dat wij de koppen bij elkaar moeten steken als wij het voortbestaan van de Italiaanse sector willen garanderen.” 

Voor meer informatie:
Vittorio Caligari en Marco Babbi
Caligari & Babbi srl 
Via Pietà, 77
Savignano su Rubicone (FC) - Italië
+39 0541 942599
commerciale@ortofruttacaligari.com
www.finocchioitaliano.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven