Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gerjan Snippe, Bio Brass

"Gezonde bodem, ruime vruchtwisseling en biodiversiteit zijn de basiselementen van een gezonde landbouw"

Op ongeveer driehonderd hectare teelt Bio Brass biologische bloemkool, broccoli en slasoorten. In de serie Future of Food van Provincie Flevoland vertelt Gerjan Snippe dat de uitdaging van het biologisch telen de veelheid aan gewassen is. "Daardoor moet je overal je machines voor hebben en je afzet voor organiseren." Bio Brass heeft ervoor gekozen om zich te specialiseren in een aantal producten en de gronden daarvoor gezamenlijk te benutten.

Bron: Provincie Flevoland

Publicatiedatum: