Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Acht kazen van Kaasmakerij Henri Willig in de prijzen

Gouden medaille voor biologische truffelkaas

Tijdens de DLG Awards, die jaarlijks in Duitsland plaatsvindt, vielen maar liefst acht kazen van Kaasmakerij Henri Willig in de prijzen. Waaronder goud voor de gehele exclusieve gegraveerde kaaslijn van de familie Willig. Daarnaast werden de Henri Willig Groene Pesto en de Henri Willig Biologische Koe Truffel bekroond met een Gouden medaille. De Henri Willig Gouda Jong ontving een mooie zilveren medaille.

Gouden kaaslijn
Volledig goud voor elke kaas uit de exclusieve gegraveerde kaaslijn van de familie Willig, met elk hun persoonlijke favoriet. Alle uniek van smaak, gemaakt van de hoogste kwaliteit koe,- geiten, -en schapenmelk. “We zijn trots dat de kwaliteit en smaakbeleving van elk van onze favoriete kazen door de DLG is onderschreven, de Henri Willig Pure Gold en Pure Perfection hadden zelfs de maximaal haalbare score” aldus Martin Willig, financieel directeur van Henri Willig.

Elk jaar test de DLG honderden kazen op kwaliteit. Naast een uitgebreide laboratoriumtest wordt er beoordeeld op het uiterlijk, de geur, smaak en consistentie van de structuur en textuur van de kaas. De smaak wordt het meest meegewogen om in aanmerking te komen van een DLG-medaille.

Voor meer informatie:
Henri Willig
Hoogedijk 8
1145 PM Katwoude
info@henriwillig.com 
www.henriwillig.com 

Publicatiedatum: