Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ook de stewardessen zijn fan van KLM's granola

Tholen – Na de introductie van KLM's granola volgden de nodige telefoontjes van reizigers die zich afvroegen waar ze deze bio-granola kunnen kopen. En hier bleef het niet bij, ook de stewardessen zijn enthousiast. "Er zijn zelfs al KLM-stewardessen bij ons in Heeswijk-Dinther langsgeweest om te vragen of de granola ook in grotere zakken verkrijgbaar is. En dat is zo: deze granola is namelijk exact gelijk aan de 'ovengebakken noten & zadenmix' van Meesters van De Halm", vertelt René van der Locht. 

KLM serveert sinds begin vorig jaar biologische granola tijdens vluchten, in businessclass. Het gaat om een granola met geroosterde noten, zaden, kokos en specerijen, gemaakt door Meesters van De Halm. KLM's granola is verpakt in een portieverpakking die gemaakt is van composteerbare folie, volledig in de stijl van Meesters van De Halm. "Hiermee hebben we weer een heel nieuw verkoopkanaal aangeboord. En het mooie is dat we hiermee de nodige naamsbekendheid genereren en mensen bereiken die normaliter niet zo snel met ons merk en onze producten in aanraking zouden komen."

Ook voor ziekenhuispersoneel
Meesters van De Halm heeft sinds de introductie begin vorig jaar al 300.000 zakjes met deze granola gemaakt. Net daarna kwam vanwege de coronacrisis het vliegverkeer nagenoeg stil te liggen. En dus had De Halm heel veel zakjes met granola over. "Een deel daarvan hebben we weggegeven aan het personeel van een ziekenhuis een paar dorpen verderop. Daar kregen we goede respons op en we hopen dus zeker nu wat medewerkers tot onze klantenkring te kunnen rekenen."

De eerste was meteen raak
Meesters van De Halm levert de granola via AAB-inflight in Born. "Zij gaven aan op zoek te zijn naar granola voor KLM. Voor een bezoek van 3 medewerkers van KLM's cateringservice hebben we 10 tot 12 producten voorbereid. De 'ovengebakken noten & zadenmix' was de eerste die werd geproefd en bleek meteen een heel grote kanshebber. Uiteindelijk hebben ze 3 of 4 mixen meegenomen om verder te bekijken en bleven ze bij de eerste optie."

René verduidelijkt tenslotte nog: "Op aanvraag kunnen we uiteraard ieder product van Meesters van De Halm, dus ook private labels, verpakken in portionpacks."

Voor meer informatie:
René van der Locht
Meesters van De Halm
De Morgenstond 11b
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
rene@dehalm.nl
www.meestersvandehalm.nl