Heidehoning uit Noorwegen nieuw bij de Traay

Heidehoning wordt wel de koningin onder de honingsoorten genoemd dankzij haar mooie geleiachtige textuur en kruidige, krachtige smaak. Voor deze honing verzamelen de bijen nectar van Calluna heidevelden in het zuidoosten van Noorwegen. Door de korte zomers moeten de bijen in Noorwegen in minder tijd meer honing verzamelen. Gelukkig zijn in Noorwegen de dagen in de zomer veel langer.
"De Noorse Heidehoning is een echte 'snoephoning', lekker om van een lepeltje te eten. Het combineert goed met een blokje kaas, yoghurt of op brood", aldus Joyce Weerman.

Imkerij de Traay
Bij de Traay maken ze al sinds 1977 allerlei honingsoorten, honingspecialiteiten en plantaardige stropen en siropen. "We werken samen met professionele imkers die voldoen aan de hoogste normen, zodat wij zeker weten dat de honing van de beste kwaliteit is en dat de imker rekening houdt met het leefmilieu van mensen, bijen en planten. De Traay werkt met 100% duurzame energie."

Voor meer informatie:
De Traay
Platinastraat 50
8211 AR Lelystad
+31 (0)320 282928
info@detraay.com 
www.detraay.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.