Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bonvita richt vizier ook op horeca

Napolitains nieuw voor bij de koffie of thee

Tholen - Bonvita heeft voor de horeca een vegan chocolaatje voor bij de koffie of thee ontwikkeld. "We verkopen onze Napolitains in een handige dispenser, die voorzien is van ons nieuwe design", vertelt Erik van Luyn namens de in Tiel gevestigde producent van vegan, gluten- en lactosevrije chocolade(producten).

De dispenser bevat 150 Napolitains van elk 10 gram. Er zijn twee varianten: rijstchocolade en donkere chocolade premium 72%. De Napolitains zijn eventueel ook in een kleiner verpakkingsformaat beschikbaar. "Indien winkels of consumenten interesse hebben dan verpakken we ze met 7 stuks in een zakje."

Kilo-tabletten populair
Ook de populariteit van de rijstchocoladetablet van 1 kilo neemt toe, zo geeft hij aan. "We krijgen steeds meer bestellingen uit de horeca en van bakkers en kleine chocolatiers. Zij bestellen die kilo-tabletten vegan chocolade om over hun producten te smelten. Jammer genoeg zie ik niet altijd wat er mee gebeurt, maar het zal vast heel lekker zijn. Vooral de witte tablet verkoopt heel goed, die is dan ook uniek. Er zijn niet veel producenten die een lekkere biologische vegan witte chocolade maken."

Het witte kilotablet

Voor meer informatie:
Erik van Luyn
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
+31 (0)344 639300
+312 (0)6 21833332
e.vanluyn@bonvita.com 
www.bonvita.com