Dit jaar 3 keer meer Bio-bossen bij bloomon

De Bio-bos van bloomon is vanaf half juli weer verkrijgbaar. Iets later dan verwacht, wat vooral te maken heeft met de kou en de regen die de bollen allemaal hebben gevoeld de afgelopen tijd. Dat maakt de Bio-bos volgens bloomon des te specialer. De natuur bepaalt immers wanneer het boeket de tafels siert én uit welke 100% biologische bloemen de bos is samengesteld. bloomon verklapt alvast dat ze de hele zomer zullen verrassen met verschillende designs.

3x meer Bio-bossen
Vorige zomer hebben de stylisten 250 bossen per week samengesteld. Iedere week was de Bio-bos uitverkocht. Dit jaar wil bloomon nóg meer mensen laten genieten van het boeket vol seizoensfavorieten. Daarom biedt bloomon dit keer 750 bossen aan per week, van juli tot en met september (zolang er aanbod is van biologische bloemen).

Kwekers met keurmerk
Eén van de biologisch gecertificeerde kwekers, Marjolein Oltheten, vindt het fantastisch dat de Bio-bos een groter publiek bereikt. "Meer vraag naar biologische bloemen leidt tot meer biologische bloementeelt." Marjolein houdt je in haar logboek up-to-date. "Het oogsten van de korenbloemen is any day now." bloomon belooft: 'de Bio-bos komt eraan! Je kunt het boeket al bijna ruiken, beloofd.'

Voor meer informatie: www.bloomon.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven