Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Familie Melkert wint een jaar lang gratis biologisch brood

Afgelopen zaterdag zijn op het zonnige terras van Driekant Broodcafé in Zutphen de prijzen uitgereikt van de Driekant winterwaardenpunten actie. De hoofdprijs een jaar lang gratis brood twv € 400,- is gewonnen door de familie Melkert.

Foto: Pim Helmich 

Actie
In de periode van 1 december t/m 20 maart kregen alle klanten van Driekant Ambachtscentrum bij besteding van €5,- een winterwaardepunt. Volle spaarkaarten met deze waardepunten konden worden ingewisseld voor cadeaus: Driekant speculaas, een jute tas of een cadeaubon twv €20,-.

Alle ingeleverde kaarten deden tevens automatisch mee aan een verloting van mooie prijzen zoals 10x een gratis taart, 6x een high tea voor 2 personen en als hoofdprijs: een jaar lang gratis brood ter waarde van € 400,-.

Foto: Pim Helmich  

Winnaars
Uit alle ingeleverde kaarten zijn 17 winnaars getrokken die één van deze prijzen hebben gewonnen. Zij waren allen uitgenodigd voor de prijsuitreiking, die afgelopen zaterdag plaats vond op het terras van Driekant Broodcafé. Hier hoorden zij welke prijs ze hebben gewonnen.

Voor meer informatie:
Driekant Broodcafé
Lijmerij 23-25
7202 AZ Zutphen
0575 - 743255
info@brood-cafe.nl
www.brood-cafe.nl

Publicatiedatum: