Familie Melkert wint een jaar lang gratis biologisch brood

Afgelopen zaterdag zijn op het zonnige terras van Driekant Broodcafé in Zutphen de prijzen uitgereikt van de Driekant winterwaardenpunten actie. De hoofdprijs een jaar lang gratis brood twv € 400,- is gewonnen door de familie Melkert.

Foto: Pim Helmich 

Actie
In de periode van 1 december t/m 20 maart kregen alle klanten van Driekant Ambachtscentrum bij besteding van €5,- een winterwaardepunt. Volle spaarkaarten met deze waardepunten konden worden ingewisseld voor cadeaus: Driekant speculaas, een jute tas of een cadeaubon twv €20,-.

Alle ingeleverde kaarten deden tevens automatisch mee aan een verloting van mooie prijzen zoals 10x een gratis taart, 6x een high tea voor 2 personen en als hoofdprijs: een jaar lang gratis brood ter waarde van € 400,-.

Foto: Pim Helmich  

Winnaars
Uit alle ingeleverde kaarten zijn 17 winnaars getrokken die één van deze prijzen hebben gewonnen. Zij waren allen uitgenodigd voor de prijsuitreiking, die afgelopen zaterdag plaats vond op het terras van Driekant Broodcafé. Hier hoorden zij welke prijs ze hebben gewonnen.

Voor meer informatie:
Driekant Broodcafé
Lijmerij 23-25
7202 AZ Zutphen
0575 - 743255
info@brood-cafe.nl
www.brood-cafe.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven