Diverse nieuwkomers voor het theeschap

Tholen - Per 1 juli introduceert Yogi Tea meerdere nieuwe producten. Nu de zomer er toch echt aan komt is het bijvoorbeeld tijd voor de Limited Edition van Yogi Tea. Dat is dit keer de Sun Salutation, oftewel de zonnegroet. "Zeer geschikt voor bij de dagelijkse yogatraining. Deze thee gaat terug naar de roots van Yogi Tea, het merk ontstond 40 jaar geleden met yoga en ayurveda", vertelt Arthur Zwart. Deze thee bevat onder meer kaneel, kardemom en geroosterde chicoreiwortel, evenals verse sinaasappel.

Er is meer nieuws, hieronder de andere nieuwkomers met wat toelichting.

Maca Chai
De Maca Chai thee is een nieuwkomer in de lijn met chai-theesoorten (andere producten in deze lijn zijn: Black Chai, Sweet Chai, Curcuma Chai en Green Chai). "Dit is een thee voor iedereen die iets nieuws wil ontdekken. Van de noot van de maca-plant is een poeder met nootachtige smaak afkomstig, die deze thee een spannende dynamiek geeft. Naast kaneel is er ook er guarana toegevoegd aan deze thee, die behoort tot ons superfood-concept."

Turmeric Chai
Arthur noemt de Turmeric Chai een krachtige aanvulling op de losse theevariaties van Yogi Tea. De andere theeën in deze lijn zijn Classic Chai, Choco Chai en Himalaya Chai. "Zwarte peper versterkt de werking van de thee die kurkuma, kruiden en specerijen bevat. Kurkuma staat bekend om zijn talloze gezondheidsvoordelen."

For the Senses - Natural Energy
De laatste nieuwe thee is een toevoeging aan de For the Senses-lijn. "Deze lijn is gebaseerd op aromatherapie, daarom bevatten deze theeën verschillende essentiële oliën die de zintuigen versterken. Bij de Natural Energy gaat het om bergamot olie. De prikkelende bergamot- en citroenolie en hoogwaardige witte en groene thee is de perfecte begeleider voor een drukke dag. Daarnaast bevat de thee nog guarana en moringa, voor een natuurlijke energieboost." Arthur vertelt dat Yogi Tea met deze lijn inspeelt op de wereldwijd groeiende marktvraag naar essentiële oliën.

De andere theeën in deze lijn zijn 'Good Night' met lavendelolie, 'Fresh Inspiration' met mintolie, 'Pure Happiness' waaraan citrusolie is toegevoegd, in 'Natural Wellbeing is mandarijnolie verwerkt. 'Peaceful Moment' bevat net als de 'Good Night'-thee lavendelolie.

Chai latte wordt Barista Chai Classic
1 juli is ook de datum waarop de relaunch van de Chai latte van Yogi Tea gepland is. De bekende smaak krijgt een nieuw design en gaat verder onder de naam 'Barista Chai Classic'. "Met dit concentraat van biologische specerijenthee kan men zeer eenvoudig en snel een chai latte bereiden. Belangrijk om te melden is dat hij geen zwarte thee bevat, dus geen cafeïne. Hij is heel eenvoudig te gebruiken. Gewoon goed schudden en de Barista Chai Classic verhitten voor deze in een chai latte-glas wordt vergoten. Vervolgens verhit je melk of een vegan alternatief, laat je het opschuimen en voeg je dit toe aan de chai." Met dit product richt Yogi Tea zich overigens niet op de natuurvoedingswinkels, maar op de out-of-home markt. "Deze Barista Chai Latte is 100% voor de foodservice bedoeld, het is ons nummer 1 artikel bij Hanos."

Voor meer informatie: arthur.zwart@yogiproducts.com en www.yogitea.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven