Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter Buter nieuwe verkoopmanager Benelux en Scandinavië bij Bejo

Vanaf 1 juni 2021 zal verkoopmanager Benelux en Scandinaviƫ Robert Schilder een andere functie binnen Bejo gaan vervullen. Robert wordt als Area Crop Manager Western Europe verantwoordelijk voor onder andere wortelen en rode bieten. Alle huidige verantwoordelijkheden voor de Benelux en Scandinaviƫ worden overgedragen aan de nieuwe verkoopmanager Peter Buter. Peter heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen Bejo als Area Business Manager North, Central and South America. Hij kent de organisatie en het assortiment door en door.

"We willen Robert enorm bedanken voor de tijd en energie die hij heeft besteed aan de ontwikkelingen binnen de Benelux en ScandinaviĆ« gedurende de laatste 10 jaar. We danken hem ook voor zijn toewijding om altijd de klant op de eerste plaats te zetten. Daarnaast wensen we Peter veel succes met zijn nieuwe functie als verkoopmanager", aldus Bejo. 

Voor meer informatie:
Bejo 
www.bejo.nl    

Publicatiedatum: