Lesje bio-honing op Zadkine Brood & Banket College

Bij het Zadkine Brood & Banket College besteden ze aandacht aan nieuwe productinnovaties en gezonde(re) voeding. Zo kun je ook met natuurlijke suikers heerlijke banketproducten maken. Dennis van Teylingen was gisteren vanuit Imkerij De Traay te gast in hun bakkerij. Hij kreeg de mogelijkheid om een productpresentatie te geven en liet de bakkers in spe kennismaken met het honingassortiment van De Traay. Goed voor inspiratie, innovatie, nieuwe idee├źn en natuurlijk gezoet banket. Dennis op LinkedIn: "Bedankt Zadkine brood & banket voor de fijne samenwerking en deze geweldige ervaring!"

Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven