Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitgereikt tijdens virtuele vakbeurs CPMA

Organic Product Award voor bio-aardappelenlijn in composteerbare verpakking

EarthFresh is blij mee te kunnen delen dat zij tijdens de virtuele vakbeurs CPMA de Organic Product Award in de wacht heeft gesleept. 

“We hebben ons biologisch assortiment uitgebreid met biologische rood-, russet- en geelschillige aardappelen, verpakt in nieuwe, opvallende, composteerbare papieren zakken van 4,5 kilo," zegt Stephanie Cutaia, marketingdirecteur bij EarthFresh. "We weten dat de vraag naar biologische AGF blijft groeien en we zijn blij dat we onze biologische aardappelrassen nu ook in deze papieren verpakking aan kunnen bieden."

"Consumenten beginnen een voorkeur voor papieren verpakkingen te krijgen. Uit onderzoek van Nielsen blijkt dat 73% van alle consumenten wereldwijd bereid zijn hun consumptiegewoonten aan te passen ten behoeve van het milieu. We weten dat consumenten, en dan met name millennials, nieuwe producten proberen op basis van de duurzaamheid van de verpakking. Het kunnen aanbieden van biologische aardappelen in een composteerbare papieren verpakking heeft dan ook meerwaarde voor de biologische consument."

EarthFresh biedt rassen aan die goed gedijen onder biologische teeltomstandigheden en die nog beter smaken dan conventionele rassen. De biologische EarthFresh-aardappelen zijn verkrijgbaar in alle verpakkingsformaten, inclusief verpakkingen van 450 en 680 krielaardappelen en papieren zakken van 1,4, 2,3 en 4,5 kilo.

Voor meer informatie: 
Stephanie Cutaia
EarthFresh
+1 (905) 399 4341
scutaia@earthfreshfoods.com 
www.earthfreshfoods.com 

Publicatiedatum: