PHC stopt TerraPulse nu in big bags

"Door nieuwe verpakking nog verser op het land"

De organische biostimulant TerraPulse van PHC heeft een nieuwe verpakking gekregen. De vernieuwde big bag-verpakking zorgt er volgens de leverancier voor dat TerraPulse nog verser en energierijker op het land terecht komt.

"Na het vullen van de big bags wordt de zuurstof onttrokken tot minder dan 0,5%. Vervolgens wordt er atmosferische stikstof in de big bag geblazen, waardoor de korrels ‘geconditioneerd’ verpakt zijn. Het grote voordeel hiervan is dat de bestandsdelen, welke zijn bedoeld voor de bodem, niet eerder in werking treden. Hierdoor laat TerraPulse op het land een nog stabielere kwaliteit zien. Deze wijze van verpakken is uniek. PHC zegt het enige bedrijf te zijn dat de biologische bodemverbeteraar vers en hoogwaardig houdt tot het moment van verwerken. 

Biostimulant
PHC TerraPulse is een organische biostimulant en is toegelaten voor gebruik in de biologische landbouw conform EU verordening 834/2007 en NOP. Over dit product zegt de leverancier: "Meststoffen kunnen alleen goed worden opgenomen wanneer de biologie van de bodem en rond de wortels naar behoren is. TerraPulse zorgt hiervoor, door een hoog gehalte aan echte bodemschimmels, bacteriën, streptomyceten, humus en fulvine aan de bodem toe te voegen (korrelvorm). Deze bestandsdelen zijn essentieel voor het vrijmaken van de meeste mineralen. Ook bevat TerraPulse steenmeel met unieke sporenelementen die veelal uit de bodem zijn verdwenen.  
 
Energierijk
TerraPulse is rijk aan energie. Deze energie is noodzakelijk voor veel bodemprocessen. We houden deze energie vast in het product tot het op het land wordt gestrooid. Op deze wijze kunnen wij de hoogst mogelijke kwaliteit bieden.

Voor meer informatie:

PHC
info@phc.eu
www.phc.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven