"De biologische shots zijn ideaal voor onderweg"

Holyshot is nieuw op de Nederlandse markt en richt zich op de consument die voor gemak en gezond gaat. "De biologische shots van Holyshot zijn ideaal voor onderweg en zitten boordevol vitamines & antioxidanten. Een heerlijke boost voor je immuunsysteem zonder toegevoegde suikers."

Holyshot speelt met deze twee nieuwe varianten in op de toenemende vraag naar functionele producten. De shots hoeven niet gekoeld te staan en zijn daarmee langer houdbaar dan de gekoelde alternatieven. Dit betekent dus ook minder kans op derving.

Holyshot is verkrijgbaar in 60ml recyclebaar glas in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon.

Holyshot Ginger Turmeric - Een krachtige mix van kurkuma, gember en ananas. Kurkuma is van nature rijk aan onder andere vitamine C, ijzer, magnesium en zink. Samen met de pittige gember en friszoete ananas ondersteunt deze combinatie een goede werking van het immuunsysteem.

Holyshot Ginger Lemon – Deze variant bevat puur gember- en citroensap en zit daardoor vol vitamines, mineralen en antioxidanten. De perfecte mix voor een energie boost voor lichaam en geest en om je weerstand hoog te houden.

De shots van Holyshot zijn onder andere verkrijgbaar bij Hanos, Udea (vanaf week 8), Odin en Five Star Trading Holland.

Voor meer informatie: www.d-drinks.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven