Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goes Packing gaat een 3-jarige samenwerking aan met Ekomenu

Goes Packing en Ekomenu hebben de handtekening gezet onder een driejarige samenwerking. Jack Stroeken (directeur Ekomenu) is enthousiast over deze samenwerking met Goes Packing en vertelt nog even wat Ekomenu zo onderscheidend maakt. “Ekomenu geeft je de mogelijkheid om een persoonlijk menu samen te stellen met een keuze uit ruim 20 gerechten. We maken alleen maar gebruik van biologische ingrediënten en veel verse groenten. Puur natuur, direct van de boer! Je eet al vanaf €4,85 per maaltijd! Het goed kwalitatief verpakken van de maaltijden is van groot belang, omdat de versheid van de producten gewaarborgd moet worden. Goes Packing helpt ons hier al jaren bij!” 

Goes Packing is vanaf het begin af aan al verpakker van de biologische foodboxen voor Ekomenu. Een groot voordeel van Goes Packing is het hebben van een SKAL- en IFS-certificatie, een must voor het verwerken van biologische producten. Alles wat vers binnenkomt, wordt dezelfde dag nog verpakt. Goes Packing en Ekomenu zijn trots op het voortzetten van deze fijne samenwerking. Goes is exclusief verpakker van de maaltijdboxen en gaat dit nog zeker 3 jaar voor Ekomenu doen. Beide partijen gaan deze samenwerking met positieve energie tegemoet.

www.ekomenu.nl/ 
www.goeshandling.nl/nl/packing/ 

Publicatiedatum: