"Met enkele grammen consumeer je in verhouding al 7 of 8 keer de verse groente"

Adya Bio verdeelt nu ook biologische gevriesdroogde groenten

Het biologische fruit van het Belgische bedrijf Adya Bio is misschien al bekend, het bedrijf breidt nu verder uit met biologische gevriesdroogde groenten. "Adya focust op gemakkelijke, gezonde en zinvolle producten. In deze tijden is er meer aandacht voor de gezondheid en immuniteit. Fruit en groenten zijn daarin belangrijke bouwstenen. De kracht van de groentepoeders zit hem in de vezels en eiwitten. Met enkele grammen consumeer je in verhouding al 7 of 8 keer de verse groente. Zoals voor het fruit biedt Adya opnieuw porties aan waarmee iedereen thuis aan de slag kan. Denk maar aan smoothies en shakes, maar ook aan salades of waarom niet je eigen brood? Creëer zo je eigen recept met een portie spinazie, pompoen of rode biet...", aldus Karl Vanderplaetse namens Adya Bio.

Hij geeft aan dat het nog te vroeg is voor reacties van consumenten. Wel zijn enkele chefs al met de biologische gevriesdroogde groenten aan de slag gegaan. "Enkele chefs, die er meer werken, zijn verrast en zien potentieel. Wat je in elk geval hebt is een heel intense groente-aroma als je het poeder voor je hebt."

Ook voor chefs, foodies, receptontwikkelaars heeft Adya nu een ruimer pakket van gezonde en waardevolle ingrediënten.

Voor meer informatie:

Karl Vanderplaetse
Adya Bio
Frans Musinstraat 20
8400 Oostende (België)
+32 (0) 486 07 95 17
info@adya.bio 
www.adya.bio 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.