Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontmoet je winterliefde

Twee Winter Limited Editions

Ontmoet je winterliefde: Lovechock introduceert twee nieuwe Limited Editions, speciaal voor deze winter. Lovechock Winter Spice & Mandarin en Apricot & Ginger geven je een warm gevoel tijdens het koude winterseizoen. Gemaakt met biologisch en natuurlijk fruit en kruiden en krachtige rauwe cacao met al zijn voordelen.Handgemaakte mandarijn infused cacaoboter
Lovechock's nieuwe Winter Spice & Mandarin Limited Edition is een heerlijke warme toevoeging aan deze winter. En om deze chocolade extra speciaal te maken voor het koude seizoen, heeft de Lovechock chocolatier een heel bijzonder ingrediënt toegevoegd.
Door mandarijnenschillen toe te voegen aan de cacaoboter, heeft de chocolade een heerlijke aromatische mandarijnensmaak. De biologische mandarijnen zijn tijdens het oogstseizoen uit Spanje geïmporteerd en eenmaal aangekomen in de Lovechock fabriek zijn ze met de hand geschild. Dit zorgt voor veel liefde en aandacht in het proces. Dit in combinatie met winterse kruiden die je doen denken aan speculaas, geeft een volle krachtige smaak die perfect past bij de pure rauwe chocolade.Biologisch en natuurlijk fruit en kruiden
Lovechock Apricot & Ginger is net als een warme winterknuffel. Verrassende abrikozenstukjes met hun prachtige frisse geur, terwijl gember hun zoetheid in balans brengt en meer pit geeft. Gember staat ook bekend om zijn verzorgende energie en het vermogen om lichaamswarmte te genereren om je door die koude winterdagen heen te helpen.

Speciale promotie
De Limited Winter Editions komen met een speciale promotie van een vloerdisplay gevuld met 9 SRP's displays met zowel nieuwe Winter Limited edities als drie andere favoriete Lovechock tabletten. Ondersteund door een speciale campagne van vegan rauwe recepten gemaakt door lokale influencer zussen: Go With the Glow. Heerlijke recepten die in de vloerdisplay worden geplaatst en de consument gratis mee kan nemen uit de winkel. Naast activering in de winkel wordt deze campagne ondersteund door online marketing zoals nieuwsbrieven, blogs, onze website en social media - inclusief de online platformen van @gowiththeglow.nl om het online bereik te vergroten.

Genieten zonder schuldgevoel
De missie van Lovechock is om de bijzondere kracht van cacao en zijn superfruit eigenschappen door zoveel mogelijk mensen te laten ervaren. Lovechock werkt alleen met rauwe cacao, die rechtstreeks wordt ingekocht bij boerencoöperaties in Ecuador en Peru, zo kan er een eerlijke loon worden gegarandeerd. Ook wordt de chocolade minimaal gezoet met natuurlijke kokosbloesemnectar, die een lage glycemische index heeft. Daarnaast geeft Lovechock ook om moeder aarde: sinds 2011 zijn alle verpakkingen plasticvrij en dus 100% composteerbaar - dit geldt ook voor de twee Winter Limited Editions.

De twee Winter Limited Editions 'Winter Spice & Mandarin' en 'Apricot & Ginger' zijn verkrijgbaar vanaf week 41 2020 bij de biologische groothandels met een RRP van 3,99 euro.

Voor meer informatie: www.lovechock.nl 

Publicatiedatum: