Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
VIVANI presenteert zijn eerste pralinéchocolade: truffels

"Tweede productieronde al na een paar dagen gestart"

Tholen - De Duitse biologische chocoladeproducent EcoFinia brengt onder het merk VIVANI pralines en chocoladetruffels uit. "Het eerste product is een mix van drie verschillende soorten truffels: een truffel met chocolade met een romige espressovulling voor de liefhebbers van pure chocolade, een praline met een fijne hazelnoot-nougat en een witte truffel met een licht zurige, maar fruitige frambozencrèmevulling. Alle pralines worden met de hand gemaakt door een traditioneel Duits bedrijf, met uitsluitend biologische ingrediënten", vertelt Alexander Kuhlmann.

De truffels van VIVANI zijn verpakt in een geschenkdoos. "Hiervoor hebben we gekozen voor een elegant, minimalistisch design. Een doos van 100 gram kost 9,99 euro en bevat 9 truffels. Een ideale prijs voor een klein maar leuk geschenk." Alleen de truffel met hazelnoot-nougat bevat geen alcohol.Chocoladelekkernij in crisistijd
Ook voor de chocolademakers bij VIVANI is 2020 een vreemd jaar. Maar het was geen verloren jaar. Naast een forse omzetstijging tijdens de coronaviruspandemie, slaagde het bedrijf er ook in om, volgens een langetermijnplan, eindelijk zijn eerste collectie VIVANI-pralines te realiseren. "We dromen er al heel lang van om ons eigen assortiment biologische truffels op de markt te brengen en veel van onze klanten waren nogal volhardend in hun verzoeken om deze te ontwikkelen. Ik wil niet beweren dat het coronavirus ons de stimulans heeft gegeven die we nodig hadden, maar ik ben ervan overtuigd dat de hoogwaardige pralines deze herfst en winter zeer goed zullen verkopen", legt Andreas Meyer, oprichter van VIVANI en algemeen directeur van EcoFinia GmbH, uit.

Hij geeft aan dat het grote aantal pre-orders suggereert dat deze voorspelling wel eens correct zou kunnen blijken te zijn. "We moesten onze tweede productieronde al na een paar dagen starten. De eerste batch was zo snel uitverkocht", legt Andreas uit. De chocoladetruffels zijn momenteel bedoeld als seizoensartikel. Maar als ze slagen, ziet Andreas Meyer dat zowel het assortiment als de beschikbaarheid wordt uitgebreid.

Voor meer informatie: 

Alexander Kuhlmann
Ecofinia GmbH
T: +49 (0)2305-9208513
F: +49 (0)2305-540202
kuhlmann@ecofinia.de 
www.vivani-schokolade.de