Quattro bakjes nieuwe optie bij IDorganics

"Men kan naar hartenlust combineren"

Tholen - IDorganics heeft quattro bakjes ontwikkeld, waarin 4 verschillende producten gepresenteerd kunnen worden. De bakjes zijn 100% recyclebaar. Directeur Jetse Schokker geeft aan dat ze bij grote volumes volgend jaar hopelijk ook composteerbaar te leveren zullen zijn. "Op de foto zie je onze prachtige quattro bakjes voor de retailmarkt of voor in cadeaupakketten. We hebben 25.000 van deze bakjes gemaakt voor een Finse supermarkt. Dit loopt heel goed. Daarom hebben we dit concept nu ook aan andere partijen voorgelegd", zo licht Jetse toe.

Hij vertelt dat de klant zelf de inhoud mag bepalen. "Klanten kunnen pick&mix kiezen uit ons assortiment. Hiervoor is het belangrijk om naar je doelgroep te kijken. We hebben 300 verschillende producten waaruit ze kunnen kiezen. Men kan dus naar hartenlust combineren. Ga je bijvoorbeeld voor een combinatie van rauwe noten, vruchten of een bakje met hartige snacks, zoals onze chilinoten?" Jetse merkt hierbij wel op dat er een bepaalde oplage vereist is om met een opdracht aan de slag te kunnen gaan. "Dan gaat het om 800 tot 1000 bakjes per soort."

Voor meer informatie:

Jetse Schokker
IDorganics
Ronde Tocht 20
1507 CC Zaandam
075 6145450
j.s.schokker@idorganics.com  
www.idorganics.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.