Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lovechock nu ook verkrijgbaar als witte variant

Gouden tijden komen eraan

Voor veganistische-en suikerbewuste liefhebbers van witte chocolade is er nu een nieuw alternatief: Lovechock Golden White. "Het Lovechock team werkte al een tijd hard aan een veganistische versie van witte chocolade en het resultaat is iets prachtigs geworden om te zien en te proeven. Met zijn heerlijke volle karamelsmaak doet Lovechock Golden White geen concessies aan de smaak. De zachte 'Golden White with notes of Caramel' kan zelfs de echte purist overtuigen met slechts vijf natuurlijke biologische ingrediënten. De bar 'Golden White Hazelnut/Acerola' is heerlijk met zijn gouden combinatie van knapperige hazelnootstukjes en een verfrissend zuurtje van de van acerola kersen. De reep heeft hier ook zijn hoge gehalte van natuurlijke vitamine C aan te danken", vertelt Inge Verschoof, Happiness Brand Manager. 

Slechts vijf natuurlijke ingrediënten
Soms is minder juist meer: de nieuwe, zacht smeltende Golden White tablet bestaat uit slechts vijf biologische ingrediënten. Natuurlijke kokosbloesemnectar en yacon zorgen voor een karamelsmaak en de gouden kleur. En het notenvrije recept zal zeker veel allergiepatiënten bevallen*.

Omvat de dagelijkse behoefte aan vitamine C
"Knapperige hazelnootstukjes, zoete moerbeien en verfrissende zure acerola kersen combineren in deze Golden White reep een compleet nieuwe, veganistische witte ervaring. Acerola brengt de zoetheid in evenwicht met de frisse zuurgraad en zorgt er met zijn rijkdom aan natuurlijke vitamine C ook voor dat de reep de volledige dagelijkse behoefte aan vitamine C dekt."

Zuinig met suiker, niet met smaak
Zoals bij alle Lovechock producten is geraffineerde suiker niet te vinden in de Golden White, vertelt Inge. "Het zoeten van de chocolade gebeurt minimaal en met natuurlijke kokosbloesemnectar, die een lage glycemische index heeft. Fans van witte chocolade zullen de zoetheid van deze producten dan ook zeer aangenaam vinden, terwijl Lovechock Golden White aanzienlijk minder suiker bevat dan veel witte chocolades."

Genieten zonder schuldgevoel
Ze vervolgt: "De missie van Lovechock is om de bijzondere kracht van cacao en zijn superfruit eigenschappen door zoveel mogelijk mensen te laten ervaren. Lovechock werkt alleen met rauwe cacao, die rechtstreeks wordt ingekocht bij boerencoöperaties in Ecuador en Peru, zo kan er een eerlijke loon worden gegarandeerd. Daarnaast geeft Lovechock ook om moeder aarde: sinds 2011 zijn alle verpakkingen plasticvrij en dus 100% composteerbaar - dit geldt ook voor de nieuwe Golden White producten." 

'Golden White with notes of Caramel' en 'Golden White Hazelnoot/Acerola' zijn vanaf week 34 2020 verkrijgbaar bij de biologische groothandels. De RRP is 3,99 euro voor de tablet en 2,99 euro voor de bar.

*Sporen van noten kunnen niet volledig worden uitgesloten

Voor meer informatie: [email protected] en www.lovechock.com  

Publicatiedatum: