Nieuw: vegan en bio snoepjes

Nutridia presenteert drie nieuwe snoepjes: winegums, zure wormen en fruitsnoepjes. Ze zijn helemaal vegan, bio, gluten- en lactosevrij. Ideaal voor wie een intolerantie heeft of wie bewust wil leven en snoepen.

Drie keer smakelijk snacken
Ten eerste zijn er de winegums, een old time favourite als je het Nutridia vraagt. Een fruitig snoepje met stevige bite. Zonder gelatine natuurlijk. Leuk is dat je kan kiezen uit verschillende smaken: ananas, appel, framboos, citroen, sinaasappel en zwarte bes. Zo is iedere hap een nieuwe smaakervaring.

Voor de fans van het zure smaakpallet zijn er zure wormen, opnieuw zonder gelatine maar met maïzena als bindmiddel. Ook hier kan je kiezen uit verschillende soorten met telkens twee kleuren: rood-geel, rood-oranje en geel-groen.

Ten slotte is er de zure en gesuikerde fruitmix. Deze snoepjes bevatten geen gelatine en zijn er in verschillende fruitvormen. Met een stevige bite en aromatische smaak, zuur en gesuikerd. 

Voor meer informatie: www.nutridia.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.